Over

even kennismaken

Over Acupuntura Benissa

Ik ben acupuncturist Ineke Kubinek – Feldmann en het gezicht achter Acupuntura Benissa. In mijn praktijk is iedereen welkom! Of je nu lichamelijk of emotioneel niet lekker in je vel zit, ik help je met veel gedrevenheid en passie om van je klachten af te komen en terug te keren naar een leven vol energie.

Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en heb verschillende medische opleidingen gevolgd in Nederland. Tijdens mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) heb ik mij gespecialiseerd in pijnklachten, sportblessures, burn-out/stress, vermoeidheid en overgangsklachten. Aanvullend daarop ben ik ook gekwalificeerd in dry needling.

Door mijn persoonlijke ervaring en brede achtergrond ervaar ik dagelijks hoe krachtig de combinatie van zowel de reguliere Westerse- als de Oosterse geneeswijze is. Het biedt mij hierdoor zo veel meer mogelijkheden om klachten heel specifiek en met de juiste benadering te behandelen op zowel het gebied van acupunctuur als dry needling.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via 06 – 417 650 56. Of laat een bericht achter en ik neem, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Ik help je graag.

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel hier een vraag.