Werkwijze

Onze aanpak

Voordat we aan de behandeling beginnen, neem ik altijd eerst de tijd om je te leren kennen en uit te zoeken wat de oorzaak is van je klachten. Soms is die oorzaak eenvoudig vast te stellen, zoals bij een allergie of hooikoorts, maar soms speelt er meer. Meer dan je zelf denkt, of meer dan je aanvankelijk aan mij wil vertellen.

Het kan ongemakkelijk voelen om je ‘bloot te geven’ en uit te spreken wat er speelt. Weet dan dat niets mij vreemd is. Ik ben als vrouw, moeder en ondernemer zeer ervaren in het luisteren naar wat er bij iemand speelt en in het doorgronden van oorzaken , die achter klachten schuilgaan. Als we in alle openheid en op basis van wederzijds vertrouwen na kunnen gaan waar je klachten vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan, komen we snel en gericht tot de kern en zal de behandeling beter aanslaan.

Daar waar nodig, en als jij daar toestemming voor geeft, overleg ik met je medische behandelaars, zoals je huisarts of de bedrijfsarts.

Nog tijdens de intake stellen we samen een behandelplan op en ga ik aan de slag. De intake duurt daarom ongeveer een uur, de overige consulten 45 minuten. In de meeste gevallen zal je al na enkele behandelingen resultaat zien. Bij chronische aandoeningen kan het iets langer duren. Omdat ik altijd streef naar blijvende resultaten geef ik je als dat nodig is ook coaching en adviezen voor een gezonde leefstijl. Zo zorgen we samen dat je lichaam en geest weer in balans komen. Het gaat erom dat jij weer de regie over je over je gezondheid en welzijn krijgt én behoudt!

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel hier een vraag.